چگونه خواهران مزرعه نسل چهارم خود را پرورش می دهند


برای خانواده Schooley، پذیرش ریشه های کشاورزی خود در جستجوی فرصت های جدید، راه را برای آینده ای پایدار هموار کرد.

مزرعه اسطوخودوس اپل هیل یک مقصد گردشگری کشاورزی در شهرستان نورفولک است که دارای یک بوتیک در محل در انباری تاریخی، و همچنین پنج هکتار مزرعه اسطوخودوس و یک باغ سیب زیبا است. تجارت کشاورزی تنها بخشی از مزرعه بزرگ خانوادگی آنهاست. Schooley Orchards Limited در سال 1906 تاسیس شد و اکنون در نسل چهارم خود قرار دارد.

و وقتی نوبت به برنامه ریزی جانشین پروری می رسد، کار آسانی نیست. 70 درصد از سازمان های خانواده با روند انتقال دست و پنجه نرم می کنند. اما خانواده اسکولی همیشه به خوبی با هم کار کرده اند — آشکارا گزارش موفقیت ها و ایده های طوفان فکری برای غلبه بر موانع. با اشتیاق به نوآوری و خلاقیت، نسل بعدی آنها رشد جدیدی را در مزرعه پرورش می دهد.

کاشت بذر تاب آوری

در سال 2008، هارولد اسکلی، صاحب مزرعه نسل سوم، پنج هکتار از درختان سیب را برای کاشت اسطوخودوس به عنوان هدیه دوران بازنشستگی برای همسرش ریشه کن کرد.

دخترشان، ملیسا، می‌گوید: «باغ بزرگ اسطوخودوس توجه عموم را به خود جلب کرد، بنابراین ما آن را برای لذت بردن همه باز کردیم».

آنها با درک فرصتی برای تنوع بخشیدن به تجارت خانوادگی، انبار فروش خود را بازسازی کردند و شروع به سازماندهی تورهای پیاده روی و جشنواره های اسطوخودوس با مشارکت سایر پرورش دهندگان منطقه کردند. مزرعه Apple Hill Lavender متولد شد.

علاوه بر پایداری اقتصادی مزرعه، خانواده متعهد به حفاظت از محیط زیست از طریق شیوه های مدیریت مسئولانه زمین است. آنها از برنامه های جامع کنترل آفات استفاده می کنند و اکوسیستم های سالم را برای پرندگان و حشرات مفید پرورش می دهند. آنها اخیراً گواهینامه برنامه سبک زندگی پایدار بیوسفر را دریافت کردند که تلاش های زیست محیطی و اجتماعی مزرعه را با اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد هماهنگ می کند.

جنیفر می‌گوید: «ما محیط کاری امن از نظر فرهنگی و اجتماعی را همانطور که در SDGs سازمان ملل ذکر شده است، فراهم می‌کنیم. برخی از کارگران دانشجو چندین سال می مانند و کارگران فصلی ما مانند خانواده هستند و برخی بیش از 40 سال برمی گردند.

تکامل اندیشمندانه

امروز، نسل بعدی کشاورزان خانواده Schooley – خواهران جنیفر و ملیسا – در کنار یکدیگر، به طور مشترک و مستقل کار می کنند.

جنیفر می‌گوید: «من پدرم را در اطراف دنبال می‌کنم و همه جنبه‌های مزرعه را یاد می‌گیرم، از مزارع اسطوخودوس و باغ سیب گرفته تا مدیریت کارگران در هنگام برداشت.»

خواهر او، ملیسا، از تجربیات تجاری قبلی و دانش خود در زمینه گیاهان دارویی برای مدیریت تحقیق و توسعه، پردازش و فروش محصولات مزرعه و نظارت بر دانش آموزان تابستانی که در باغ و مغازه ها کمک می کنند استفاده می کند.

خواهران از هر فوت مربع فضای رشد استفاده می‌کنند و علف‌های هرز و درختان طبیعی را که از قبل در زمینشان وجود دارد، می‌فروشند. خواهران بر این باورند که گسترش مدبرانه مدل کسب و کار مزرعه، کلید آینده آنهاست، زیرا بوتیک آنها محصولات مراقبت از پوست دست ساز را می فروشد و با مزارع محلی مانند Udderly Ridiculous همکاری می کند، که از اسطوخودوس Schooley در بستنی برنده جایزه خود استفاده می کند.

جنیفر می‌گوید: «همانطور که کسب‌وکار خود را رشد می‌دهیم، از هر قدم مالی که برمی‌داریم بسیار آگاه هستیم، و اطمینان می‌دهیم که در جایی که منابع خود را قرار می‌دهیم، درآمد به هر طریقی به ما باز می‌گردد.»

بانک خانواده هم

دانش‌آموزان می‌گویند که به تنهایی نمی‌توانستند این کار را انجام دهند.

“بانکداری با BMO فشاری بود که کسب و کار ما برای پیشبرد نیاز داشت. ملیسا می‌گوید این به ما امکان می‌دهد زیرساخت‌های مهمی را در مزرعه ارتقا دهیم.

او می گوید: «وقتی تجارت ما شروع به رشد کرد، به بانکی نیاز داشتیم که نیازهای فردی مزرعه ما را در نظر بگیرد. “مدیر روابط BMO ما، آستین جانزن، یکی از اعضای ارزشمند تیم ما بوده است. او آنجا بود تا هر مشکل یا مشکلی را که با آن برخورد می کردیم حل کند. او همچنین از مزرعه بازدید کرد تا نه تنها تجارت، بلکه ما دو نفر را درک کند!»

جنیفر می‌افزاید: «انعطاف‌پذیری، دلسوزی و تخصص آستین با اخلاق تجاری Apple Hill Lavender همخوانی دارد. در واقع، ما او را یکی از اعضای خانواده خود می‌دانیم.»

دیدگاهتان را بنویسید