Straight, No Chaser: Frasier Crawford عشق عمیقی به کلاسیک دارد



مستقیم، No Chaser به دنبال داستان هایی از ترکیب شناسان با استعداد ونکوور است. ما متوجه می‌شویم که آنها چگونه خلق می‌کنند، چه چیزی را دوست دارند، بار مورد علاقه‌شان کجاست و با تماشای نوشیدنی والدینشان چه چیزی بزرگ شده‌اند.

شما کی هستید

من فریزر کرافورد، مدیر بار در Kissa Tanto در محله چینی هستم. من عاشق ورزش، آشپزی و مطالعه هستم! بیشتر اوقات فراغت من با دوست دخترم بریتنی و بولداگ فرانسوی ما جاستین می گذرد، اگر ما را در Mount Pleasant ببینید به طور خودکار جاستین را به عنوان یک دوست پیدا خواهید کرد.

پدر و مادر من مختلط هستند

در کودکی والدینم به ندرت در خانه مشروب می‌نوشیدند. آنها یک بار به طور تصادفی یک بطری مرلو را که به مدت 12 سال به آنها داده بودند کهنه کردند، اما آن را ماهرانه نگه داشتند! با این حال، مادر من عاشق چای است و فرآیند، قوانین و دستورالعمل‌های درست کردن چای او قطعاً در ذهن من تازه است، زیرا من بارفروش می‌کنم و همه جزئیات کوچک را در نظر می‌گیرم.

فرآیند خلاقانه

من عاشق کلاسیک هستم! همه باید بتوانند کتاب، فیلم و غذاهای کلاسیک بسازند. امروز، فرآیند خلاقانه من برای کوکتل ها حول مواد کلاسیک و ارائه آنها به روش های منحصر به فرد و اشکال غیرمنتظره می چرخد. همانطور که من به عنوان یک بارمن پیر شده ام، برخی از بهترین ایده های من از کمک به دیگران برای رسیدن به نتیجه نهایی یک کوکتل است که روی آن کار می کنند.

بهترین نوشیدنی که تا به حال خورده ام

به یاد ماندنی ترین نوشیدنی که تا به حال خوردم اولین پرنده جنگل واقعی من در بروکلین، نیویورک در Maison Premiere بود. فوق العاده خوشمزه و پیچیده بود. تفاوت این است که آنها رام Black Strap واقعی داشتند (که ما در آن زمان در BC به آن دسترسی نداشتیم). هرگز این درس را فراموش نمی کنم که برخی از مواد برای بسیاری از اجزای یک کوکتل مهم هستند.

بهترین بار در جهان

بار مورد علاقه من Amor y Amargo اصلی در دهکده شرقی نیویورک بود. کوچکتر از اکثر خوابگاه ها و فقط اتاق ایستاده، ارگانیک ترین باری بود که تا به حال داشته ام. مکان مملو از 20 نفر بود، شما راه خود را به سمت بار طی می‌کردید، یک کوکتل می‌نوشید، عقب رانده می‌شدید و سپس به بار برمی‌گشتید که می‌نوشید و برای بار بعدی آماده می‌شدید.

ایجاد امضا

نیترو اسلینگ. ریف بر روی زنجیر کلاسیک سنگاپور: جین خشک لندن، لیکور آلبالو خانگی، بندیکتین خانگی، آب آناناس و لیموترش، اما از شیر نیترو ریخته می‌شود، مانند یک پیمانه گینس به داخل لیوان می‌ریزد و با غلظتی کف‌دار و خامه‌ای می‌نشیند.

من می خواهم با یک کوکتل بخورم

لیام هاتون از منتشر شده در صفحه اصلی. لیام تعریف تفریح ​​و مهمان نوازی است، چه پشت بار و چه پشت آن. او ترسی ندارد که مرزهای این که یک کوکتل می تواند باشد و چه چیزی در آن است را کنار بگذارد.

آن را در خانه امتحان کنید

Wa-Hok-A

(از روزهای هاکسورث من)

  • 1 اونس بومور 12 ساله (یا اسکاچ مورد علاقه شما)
  • 1 اونس هفت راز Doba-yej Mezcal (اسپادین)
  • 1 اونس Punt e mes یا Cocchi Dopo Teatro Vermouth Amaro
  • 1 داش از تلخ آنگوستورا
  • 1 داش پیکسو تلخ
  • مخلفات نارنجی

هم بزنید و در یک لیوان کوکتل خنک شده صاف کنید.

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید