بهترینهای ونکوور را هر سهشنبه و پنجشنبه به صندوق ورودی خود تحویل بگیرید. برای دریافت رایگان خبرنامه ما ثبتنام کنید.
من این را با گفتن اینکه می دانم دارم قانون خودم را زیر پا می گذارم مقدمه می کنم. تمام هدف این ستون کوچک احمقانه، جشن گرفتن یک غذای عالی در یک مکان عالی است. می دانید: چیزی که باید هنگام رفتن به آنجا سفارش دهید. اما… اوه! این بار نمی توانم یکی را انتخاب کنم. من می خورم، کی می خورم!
من اخیراً لذت غذا خوردن در Suyo را داشتم، یک رستوران پرویی معاصر در خیابان اصلی که یک برنامه غذای باورنکردنی و یک لیست کوکتل را ارائه می دهد (به عنوان آخرین گزینه، Lunar را سفارش دهید: یک کوکتل کوچک ماه دارد که در شما منفجر می شود. دهان). سرآشپز ریکاردو والورده اخیراً منو را کمی تغییر داده است، از جمله گسترش پیشنهادات ceviche. و من همه آنها را دوست دارم!
برای شروع، Steelhead Trout Tiradito وجود دارد که با پوست چیچارون، دانههای ذرت تازه (البته پرویی غولپیکر)، دانههای ذرت برشته شده، jalaca (یک سالسا شبیه پیکو د گالو) و leche de tigre confit عرضه میشود. ماهی کاملا لطیف است، سس آن به طرز فاسدی تند است. چال اسیدیته و ترد کامل را اضافه کرد. تنها شکایت من این است که بشقاب آنقدر کوچک بود که به درستی سس را نگرفت. مردم به سس نیاز دارند!
سپس میگوی BC Side Stripe Ceviche است که با گشنیز، روغن میگو، بادام هندی leche de tigre و انگور سبز چال سرو می شود.
والرد در حالی که بشقابش را روی میز می گذارد به ما می گوید: «به T&T رفتم و انگور سبز دیدم. “این الهام بخش من برای این غذا بود.”
خیلی ساده، خیلی تمیز.
همچنین گوش ماهی ساحل شرقی تیرادیتو وجود دارد که همراه با خیار leche de tigre، خیار ادویهدار و furikake آند ارائه میشود. شور، تند، کمی تند، تازه – یک رویا کامل.
در نهایت، سویچ آمازونی با ماهی تن آبی، چنار ترد، کنجد سیاه و میوه شور و لش د تیگر وجود دارد. تکه های درشت تن چرب کاملاً با سس شیرین و چنار ترد هماهنگ می شود.
هر سرویشه در Suyo متفاوت اما هماهنگ است. لذیذ بودن غذاهای دریایی، پیچیدگی سس ها، همه اینها جواب می دهد. انگار فقط یکی را می توانستم انتخاب کنم.