من همیشه استدلال می کنم که سیب زمینی سرخ شده بهترین غذای کناری برای هر وعده غذایی است و اگر غذا همراه با سیب زمینی سرخ شده نباشد، باید یک بشقاب برای میز سفارش دهیم. یک کباب سرخ شده ساده و کاملا نمکی به دلایلی یک کلاسیک است، اما در مورد آن مواقعی که میخواهم کمی خوش طعم یا پخته باشم، چطور؟ این ها مکان های مورد علاقه من در ونکوور برای سیب زمینی سرخ شده هستند.
https://www.instagram.com/p/C38ZbdDSmzI/?hl=fa
منوی Oddfish دارای “بهترین سیب زمینی سرخ شده” است و من می دانم که چرا آنها از این موضوع مطمئن هستند. اگرچه Oddfish یک رستوران غذاهای دریایی است، اما سیب زمینی سرخ کرده بسیار غلیظ و ترد است، که در هنگام ناهار خوری ضروری است. این سیبزمینیهای سرخشده کلفت همراه با مایونز سرکه مالت و سس کچاپ است که همراهی عالی برای صدفها است.
https://www.instagram.com/p/Cxg6oUPxJqb
سیب زمینی سرخ کرده خیابان هاوکر یک خوراکی نوستالژیک است که بازی های توپی در فضای باز و ناهار مدرسه در کافه تریا را به ذهن متبادر می کند. با این حال، برخلاف سیبزمینیهای خیلی چرب گذشته، Street Hawker (خواهر کوچکتر غذاخوری Potluck Hawker) سیبزمینیهای سرخشده مخصوص خود را کامل کرده است که با پاشیدن مخفی و برگهای کاری ترد سرو میشود. همچنین، با پرداخت هزینه اضافی، می توانید یک تخم مرغ نمکی اضافه کنید تا طعم مالزیایی بیشتری به آن اضافه شود.
https://www.instagram.com/p/C2wB0b-tBkn/?hl=fa
مونزو برگر در ترکیب طعم همبرگر با یک طرف سیب زمینی سرخ شده تسلط پیدا کرده است. سیب زمینی سرخ شده در چربی گوشت گاو پخته شده و با کمی نمک دریا به پایان می رسد تا عطر و طعم گوشت خوک را نشان دهد – نیازی به سس کچاپ نیست! به چربی گوشت گاو بیشتری نیاز دارید؟ برای یک دسر شیرین و خوش طعم یک پای دست ساز در همان سرخ کن سفارش دهید.
https://www.instagram.com/p/C1aqVIUvvhE
از آغاز فروتنانه، Japadog، یک غذای اصلی در ونکوور است که به عنوان یک غرفه خیابانی قبل از افتتاح چندین رستوران غذاخوری و بیرونآوری شروع شد (حتی یک گاری در اسکله سانتا مونیکا وجود دارد). سیب زمینی سرخ کرده که به خاطر هات داگ هایش با مواد ژاپنی معروف است اغلب نادیده گرفته می شود، اما آن را از دست ندهید. سیب زمینی سرخ شده در ترکیبات آسیایی کلاسیک مانند aanori (جلبک دریایی) یا کره و شویو (سس سویا) وجود دارد.
https://www.instagram.com/p/BcRJsfQl9__/?hl=fa
من اولین کسی خواهم بود که اعتراف می کنم فریتز هرگز هوشیار نبوده است، اما نسخه مست من متقاعد شده است که این بهترین مکان برای خوردن سیب زمینی سرخ کرده بعد از یک شب بیرون رفتن در خیابان دیوی است. در دفاع از خود، فریتز این را در مورد خود می داند و تا ساعت 2 بامداد پنجشنبه تا یکشنبه کار می کند. سیب زمینی های سرخ شده خود را با بیش از نیم دوجین تاپینگ و سس های منحصر به فرد، از جمله سس مورد علاقه من: سس بادام زمینی (ممکن است یک نسخه کمی مست از صحبت من باشد) سفارشی کنید.
بیشتر